Sunday, 19 December 2010

You're the color/ You're the movement

Tämän viikon kauneimmat asiat:

Urho.

Urho, urhea valkoinen mustien joukossa. Täydellinen isänsä vastakohta, valkea ja ujo, rakkautta ensi silmäyksellä. Urho tulee samaan joululahjaksi lampaanvillaisen pipon, johon on hyvä kääriytyä sylissä lämmittelemään ja turvaan pelottavalta maailmalta.The Notwistin Consequence. Tämä on ehkä kaunein kappale ikinä. Olen säästellyt sitä täydelliseen hetkeen blogia varten, mutta mikä voisi olla täydellisempää kuin tuo uusi ihana perheenjäsen?

Fail with consequence
Lose with eloquence
And smile

Never
Leave me paralyzed, love
Leave me hypnotized, love

Monday, 6 December 2010

Neuleunohduksia

Blackberry Street No. 1. Rav.

Kaikki työt eivät ala sujua. Kaulaliinan tarina alkoi vuosi sitten. Sen piti valmistua viime talveksi uuden myssyn pariksi, mutta jotain tuli väliin.

Uusi myssy on jo nukkaantunut, on ollut käytössä epäparisena. Mitä tapahtui kaulaliinalle, milloin niin kauniista neuleesta ja ihanasta langasta tuli tylsää?

Sunday, 5 December 2010

Sinistä ja vihreää, vai onko?

Karpalonlehtikauluri. Rav.


On kummallista, miten värit havaitaan. Pelkästään se, että joku väri näyttää erilaiselta illalla kuin aamulla päivänvalossa, on hämmentävää. Puhumattakaan siitä, että se näyttää erilaiselta kuvissa ja näytöllä.

Kaikista oudointa on kuitenkin se, että minun sinivihreäni on vain minun. En tiedä, miltä se sinusta näyttää. Se voi olla vihreä, sininen tai jotain muuta, mille en keksi sanaa. Enkä koskaan tiedä, miltä se sinusta näyttää.

Pidän uudesta kauluristani. Illalla sen kaikki värit sulautuvat pehmeästi toisiinsa kauniiksi vihreäksi, jossa on harmaan ja mustan sävyjä. Aamulla, auringon valossa, se kertookin olevansa siniharmaa, eikä mustasta näy jälkeäkään. Mihin se meni?

Minkä värinen se on sinulle?

Wednesday, 1 December 2010

Inspiraatioita

Talvivalot.


Villatakin napit Lankabaarista.

Lintu sohvalla. Envelop.eu.