Tuesday, 12 April 2011

Kadonnutta inspiraatiota etsimässä

Viime päivinä on kyllästyttänyt. Musiikki on tylsää. Samat kappaleet on kuunneltu tuhannesti, tekeillä olevat neuleet ovat tyhmiä. Sopivaa lankaa ei ole tarpeeksi, lanka on liian paksua ja ohutta. Puikkoja on vain liian isoja.

Viime viikkojen purkamissyyt ovat vieneet kaiken intoni, ilmeisesti se kyllästyi keksimään lisää (teko)syitä. Polvisukat: väärän väriset aloitusraidat, väärän värinen kantapää ja varpaat, epäonnistunut kantapää, erivärinen kantapää ja varpaat, epäonnistunut kantapää, väärän väriset raidat. Tänään saavutin pohkeen puolivälin, kunhan ensin olin pätkinyt kasan väärän väristä raitaa välistä.
Kokonainen purettu villatakki: Takki on hyvä ja istuva, mutta... mutta en tiedä. Tuskin tulen koskaan pitäneeksi sitä, vaikka malli on ollut pitkään haavelistassani.

Tulevaa inspiraatiota varten olen kerännyt ylös kaikkea ihanaa, muistettavaa ja tehtävää. Ihanat biisit vain puuttuvat: Kertokaa jotain uutta ja kerta toisensa jälkeen yhtä ihastuttavaa!

Hetki ennen seuravaa alkua. Rav.

2 comments:

  1. Onkohan nyt joku purkuvimma menossa. Minä en yleensä ole juurikaan mitään valmista purkanut mutta nyt tuntuu tökkivän täälläkin.
    Musiikista en tiedä mitään, kun en ole musiikkimiehiä. :)

    ReplyDelete
  2. Mä puran kaiken joka ei tunnu täydelliseltä. Turhauttavaa, mutta siten tulee tehtyä vaan käyttökelpoisia juttuja.

    ReplyDelete