Sunday, 8 May 2011

YllätyksiäOlen opettanut työkaverini neulomaan (uudelleen). Sukkakerhomme on neulonut ahkerasti sukkia, lapasia ja nyt siitä siirtynyt hienoihin kaulureihin, vauvan vaatteisiin ja legginsseihin.

Tällä viikolla virkkasin kokoon kaksi vauvapeittoa, joihin kumpaankin ihanat kerholaiseni olivat jokainen neuloneet palasensa. Osa neuloi ensimmäistä kertaa vuosiin, ja osa neuloi useita paloja ihan hetkessä. Jokaisessa palassa näkyi tekijänsä ääni värissä, muodossa ja päättelyssä. Ihaillen liitin jokaisen palan osaksi kokonaisuutta.

Peitot annettiin tuleville äideille sukkakerhon omassa baby showerissa. Hämmentyneiden, mutta onnelliseen ilmeiden keskellä mietin, kuinka ihania naisia ympärilläni onkaan. Heistä jokainen osallistui omalla osallaan, ja yhdessä teimme jotain isompaa. Kaikki sitoutuivat ja innostuivat. Miten ihania ja taitavia oppilaita minulla onkaan!

2 comments:

  1. Onpa mukava kun on yhteistyössä tehdyt peitot. Ja ilmeisesti kiva sukkakerhokin teillä.

    ReplyDelete
  2. Sukkakerho on ollut ihan mieletön juttu, viime aikoina ei vaan yhteisiä neulomishetkiä löytynyt ollenkaan. Ehkä syksyllä sitten taas.

    ReplyDelete