Monday, 25 April 2011

Suuria suunnitelmia ja parveke-elämää

Mini Lovejoy, Rav.

 
Välipala auringossa.

Innokkaat neulomissuunnitelmat muuttuivat vapaasta nauttimiseksi. Pieni villatakki ei edennyt paria kaaviotoistoa enempää. Tänään mieltä lämmitti pieni auringonpalvoja, joka pääsi tutkimaan nurmikkoa ensimmäistä kertaa talven jälkeen.

Sunday, 17 April 2011

Ihana kevät


Teimme kotiin yhden huoneen lisää: parvekkeen.
Kunhan kevätaurinko lämmittää kunnolla, hautaudun tyynyjen sekaan neulomaan ja nauramaan Maunon touhuille.

Tuesday, 12 April 2011

Kadonnutta inspiraatiota etsimässä

Viime päivinä on kyllästyttänyt. Musiikki on tylsää. Samat kappaleet on kuunneltu tuhannesti, tekeillä olevat neuleet ovat tyhmiä. Sopivaa lankaa ei ole tarpeeksi, lanka on liian paksua ja ohutta. Puikkoja on vain liian isoja.

Viime viikkojen purkamissyyt ovat vieneet kaiken intoni, ilmeisesti se kyllästyi keksimään lisää (teko)syitä. Polvisukat: väärän väriset aloitusraidat, väärän värinen kantapää ja varpaat, epäonnistunut kantapää, erivärinen kantapää ja varpaat, epäonnistunut kantapää, väärän väriset raidat. Tänään saavutin pohkeen puolivälin, kunhan ensin olin pätkinyt kasan väärän väristä raitaa välistä.
Kokonainen purettu villatakki: Takki on hyvä ja istuva, mutta... mutta en tiedä. Tuskin tulen koskaan pitäneeksi sitä, vaikka malli on ollut pitkään haavelistassani.

Tulevaa inspiraatiota varten olen kerännyt ylös kaikkea ihanaa, muistettavaa ja tehtävää. Ihanat biisit vain puuttuvat: Kertokaa jotain uutta ja kerta toisensa jälkeen yhtä ihastuttavaa!

Hetki ennen seuravaa alkua. Rav.